Това ли е образът на жената според модерния неомарксизъм?

Това ли е образът на жената според модерния неомарксизъм?
24-06-2024г.
0
Дахер Ламот

Това ли е образът на жената според модерния неомарксизъм? 

"Ние се чувстваме жени", пищят мъже във фусти и отвратителен плашещ грим. Облечени като обикновени уличници, гримирани като клоуни в цирк на разврата и изглеждащи така, че труженичките на околовръстното биха изглеждали до тях като спретнати набожни монахини. 

Представата за жени отстрани на т.нар. куиър изглежда като извратена мъжка проекция, т.е. жените са такива, каквито подтиснати след дългогодишен затвор мъже си ги представят, при това след 6 бутилки алкохол. 

Парадоксално е, че тези среди пищят и дерат гърла срещу чалгата. Защото дори чалгата изглежда по-висш клас в сравнение с този безквусен кич на показна перверзност и бездарие, с продиращи ушите  потресващи изпълнения на фалшиво пеещи циркови изпълнители. Погледнете как са облечени и присъстващите - ако използвам фотошоп и само изрежа знамената и напиша, че това е от кварталната дискотека в Перник или Враца, никой няма да открие лекото коригиране.
В представите на тези хора жените са гримирани бимбота с дебели вежди и още по-дебели мигли, и с ярко цветни облекла, каквито биха впечатлили единствено мургавите куртизанки около Мария Луиза. 

Много достойно за възхищение. Какво идеално представяне на жените. Дайте да вкараме още мъже в женските спортове. Това ще е още по-феминистко! 
И това няма нищо общо с гримовете на групи като Кис или Туистед Систър. Тези хорица дори и това не могат да разграничават. 
Но да погледнем и политическите им включвания.
Развяват знамена на Палестина. Без нито един представител на палестинската общност, но с шумното участие на израелското посолство и организацията Шалом. Всички сме наясно какво представляват тези "борци за каузи". Нито един няма да може да ми изреди дори едно лице от палестинската история или култура, няма да знае дори 1 град в Газа къде се намира, но ще вее. Защото така е модерно. Копи и пействат от другите паради. Въвели са дори термина "пинкуошинг", т.е. структурите да се възползват от ЛГБТ популярността, с която да прикриват престъпления и геноциди. На мен ми се струва обаче обратното - поради политическата си празнота ЛГБТ общности си приписват каузи, за да изглеждат с някаква морална тежест. Те реално нито ще се борят за каузата, нито се явяват по медии, нито четат и имат познания, а с това аргументи за да защитят и обосноват правилно. За тях е нещо като въвеждане на стойност в клетка на конзолата на даден програмен език. Те са като ботове, които просто изпълняват програмата. 

Просто да го копират, пействат и да изпълняват указания. Нищо друго. Твърдят, че са небинарни. Мисленето обаче им е бинарно. Нула или едно. Едната крайност, или другата. Като транзистори в чип. 

И ако стане дебат за Палестина, те само ще подкопаят каузата, защото отстрани ще изглеждат като глупаци и въздухари. 
Всъщност се изпокараха точно заради Палестина. Характерно е за бинарните им мозъци, винаги попадат в зловещ дисонанс. 
Лозунгите "всички сме равни, обичайте се" сме го чували и преди. Но някои са по-равни от другите.

"Капитал" излиза със заглавие, че заради хомофобията България губи милиарди. Разбира се, това е изследване, финансирано от "Америка за България", които със същия успех може да докажат, че Байдън е директен наследник на Иисус Христос и затова говори объркано, щото ни праща скрити и кодирани послания на арамейски. 
Сигурен съм, че първият въпрос при интервю за работа трябва да е "Ти гей ли си?".
Все ще изкарат Ганя за виновник, злодей, нетолерантен простак. Вменяват чувство за вина. Сигурен съм, че арабите от С Арабия, Катар или Бахрейн са доста по-нетолерантни от българите, ама не съм видял американските фирми да спират многомилиардните сделки с тях. Същите, които финансират Прайда. Като замиришат парите се осмърдяват и каузите, а?
Видях много постове на ЛГБТ активисти, в които се подиграват на участниците в походите на семейство, използвайки типични методи на пропаганда- чрез подбрани снимки показвали как ходели в строй като нацистите, как били проповедници на омразата. Това и аз го мога. Показвам ви го.
Малцинство крещи на мнозинството. Малцинството размахва ръка и твърди, че любовта е негова собственост, а всички останали мразят.
Сигурен съм, че има много участници в Прайда, които са добри хора и имат добри намерения. Може и да има такива политикани, които да се възползват от походите за семейството. 
Обаче ролята на палячовците е една. Нека се посмеем за тяхна сметка.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.