Това наистина е пълен потрес!

Това наистина е пълен потрес!
06-04-2023г.
0
Гост-автор

Кристина Патрашкова:

Така наречената Емили Тротинетката, героиня от отвратителен клип, в който с някакви си инфлуенсъри Чеченеца и Куката унижават болно момче, не била наградена от Българския хелзински комитет, уточни самата организация. 

А защо същият БХК, който уж защитава правата на хората, не изразява ясна и категорична позиция по скандала? 

В случая виновни са не само социалните мрежи, в които всеки идиот може да стане известен с простотията си, но и всички медии, които от години легитимират тази Тротинетка, описвайки я като нестандартна различност.  Мисля си и за тези хора в мола, които са били свидетели на гаврата. Как един не се осмели да се намеси или поне да се обади на телефон 112. А и къде е охраната на този мол? 

Сега всички са възмутени, но тогава не е реагирал нито един. За съжаление, обществото все повече се социопатологизира, защото критериите за успех и известност са напълно изкривени. 

Да не говорим за почтеност, която вече е абсолютен дефицит. Този модел не само се толерира, но и се създава от политиците, на голяма част от които въобще не им пука за хората. 

Както на Емили и компания не им пука за болното момче. Напротив, те се забавляват с госпорската си роля. Това наистина е пълен потрес!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.