Tя видя баща си за първи път в живота си, защото майката отказваше тази среща с години!

Tя видя баща си за първи път в живота си, защото майката отказваше тази среща с години!
11-11-2022г.
0
Йорданка Бекирска

Тя видя баща си за първи път в живота си, защото майката отказваше тази среща с години! Детето се раздели вечерта с баща си с думите “Моля те, ела утре на обяд в училище, за да те видят моите приятели! Никой не ми вярва, че си имам татко!” 
Таткото е англичанин. Майката е българка. Развеждат се, когато детето е на една година. Детето и майката остават да живеят в БГ, а бащата се връща в Англия. 
С години таткото многократно и безотказно се опитва да види детето си и да изпълни съдебното решение. Срещи не се реализират. Отказите от страна на майката да запознае детето с баща му не спират. Обвиненията към него също. Както и заплахите. 
Детето обаче задава въпроси! 
За да се случи тази среща, аз и екипа ми работим цели 6 месеца. Отказите на майката да предаде детето, за да се види с баща си, бяха единственото, което получавахме. Наред с множество заплахи по всички фронтове. С помощта на ЧСИ организирахме среща в детски контактен център. Вълението беше огромно. Вярвахме, че е дошъл лелеяният момент. Клиентът ми просълзен очакваше да прегърне дъщеричката си за първи път. Детето беше на място. И там майкта отново не му позволи да се види с баща си, въпреки молбите на малката. 
На следващия ден посетихме новия адрес на детето в часа, указан в съдебното решение. Адрес, който научихме благодарение на ЧСИ. Майката отказа отново - отвори вратата на апартамента и каза на бащата да изчезва и че никога няма да види дъщеря си! Очаквано поведение. Последва позвъняване в полицията от наша страна. Докато подавахме сигнала, детето отвори вратата и каза на чист английски език: “Тате, влез вкъщи! Аз искам да те видя!” 
Бащата се просълзи и коленичи от вълнение. Прие поканата. Оказа се, че майката е влязла в банята и детето е действало самоинициативно!!!
Снимката е направена час по-късно 
Денят завърши с молба от детето към бащата: “Моля те, ела утре на обяд в училище, за да те видят моите приятели! Никой не ми вярва, че си имам татко!” 
От детето разбрахме и кое е училището. Посетихме го. 
Бащата си замина и ще дойде отново след две седмици! Подари таблет на детето - за лесна и директна комуникация. 
ОТНОВО обаче няма връзка вече с детето си, и отново заради отказа на майката!!!
БОРБАТА НЯМА КРАЙ! БАЩИНАТА ЛЮБОВ СЪЩО!!!

Снимката е публикувана със съгласието на бащата.
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.