Защо не пищят за геноцида в Газа и не питат от сутрин до вечер Главчев кога ще го осъди от името на България?

 Защо не пищят за геноцида в Газа и не питат от сутрин до вечер Главчев кога ще го осъди от името на България?
02-06-2024г.
0
Явор Дачков

Безсилието в кампанията на ПП-ДБ добива абсурдни измерения. 

От една седмица са се хванали като удавници за сламка за измисления от тях скандал "Сребреница" и дори се опитаха да направят извънредно заседание на парламента в днешната неделя. Не им се получи, но темата е интересна с друго. Казусът, който измислиха, е свързан с политическа декларация, която осъжда геноцида в Сребреница (избити 8 000 мюсюлмани от сръбските части на Радован Караджич) преди 30 години. Тази декларация няма нищо общо с паметта, истината за случилото се и състрадание към жертвите, а е част от американския геополитически интерес срещу Сърбия и Русия, свързан с Косово и Балканите. 
Не искам да влизам в този казус, защото друго ми се струва по-важно - политическата злоупотреба на ПП-ДБ и медиите на "Америка за България", които измислиха този скандал. 

Не за да трупат точки пред българската публика, която в мнозинството си симпатизира на сърбите и ненавижда американската агресия срещу тях, а за да натопят ГЕРБ, с които управляваха довчера, пред работодателите си от САЩ. 

Целият измислен скандал се раздухва, за да кажат на американското посолство: "ГЕРБ не са достатъчно верноподанически към вас, защото са си мислели да не гласуват декларацията за геноцида в Сребреница. Ние сме вашите верни кучета". 

Това в общи линии е замисълът на този пошъл пиар.

И сега идвам на главното. Има един тържествен глупак, който от 30 години пише страшни глупости и е срам за баща си (който беше от чистите и почтени комунисти), но минава за гуру на умнокрасивите, въпреки че е комунистическа номенклатура или точно затова.

Днес в "Дневник" Деян Кюранов е написал следното: "Първият ден след публикуването на антибългарската му "грама" с официалното нареждане България да се самоопозори пред цял свят, Главчев, нашият министър-председател и министър на външните работи (защото, уви, си нямаме друг) прекара в официално будистко мълчание." 
Това е върхът на наглостта. Както и всички упражнения по темата от умнокрасивия сектор и техните анализатори, журналисти и политици, които казват, че Сребреница е едно от най-големите престъпления след Втората световна война. 
Знаете ли защо?
В момента Израел извършва в Газа стократно по-голям геноцид от онзи в Сребреница. Изби 15 000 деца!!!!! и над 20 000 души, предимно жени и цивилни, и изравни със земята жилищата в ивицата, която и без друго е превърната от евреите в палестински концлагер от десетилетия (въпреки, че 

Палестина има право на собствена държава според решение на ООН от 1947-а година). 
Израел обрече милиони палестинци на доживотна мизерия, оставяйки ги без дом. Израел изби съвсем целенасочено и над стотина журналисти, както и хуманитарни работници от ООН, за да не доставят храна, вода и помощ на беззащитното население. Всички тези зверства на Израел кефят умнокрасивите.

Същите тези "загрижени" за Сребреница бутафорковци подкрепят Израел в тези масови престъпления. Не просто си мълчат за тях, а ги одобряват. И пускат пропагандни статии и лъжи, за да оневинят режима на Нетаняху. Те са обикновени расисти, защото смятат палестинците за втора ръка хора, които си заслужават съдбата. 

Възмутително лицемерие. Възмутителна наглост. Цялата им психопхатология се вижда тук. Умират да се правят на добри и загрижени по отдалечени теми и въпроси, а с две ръце подкрепят клането над невинни хора, само защото знаят, че парите и властта са в онези, които го извършват. Отвратителни конюнктурни слагачи. Пари и власт. Няма друго в този бяс. Добре е да го запомните.

Защо не пищят за геноцида в Газа и не питат от сутрин до вечер Главчев кога ще го осъди от името на България?
Защото не е престижно. Не е светско, няма пари и няма власт. 

Обратното - ако се обадиш, ще те изритат от хранилката на Сорос и прочие. Това е толкова ниска топка, че няма накъде. Срамота!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.