24 МАЙ - ПРАЗНИКЪТ НА БОРИСОВ?

24 МАЙ - ПРАЗНИКЪТ НА БОРИСОВ?
23-07-2023г.
0
Мартин Карбовски

Не мислех, че някой път ще ми се случи, но искам да помоля човека, когото съм ругал стотици пъти - да направи една услуга на нацията.
ГЕРБ може да спре гаврата и да не допусне Промяната - Трети март да бъде заменен с 24 май.

Ще се обоснова, ако ще, който иска да ми се обиди:

Ако това (смяната на Празника) стане, Историята ще запомни, че Промяната на Трети март с 24 май е направена от ГЕРБ. Те са най-много в Парламента.
Сиреч промяната ще е направена от Борисов, не просто с помощта на Борисов.

Е, имаме пореден прецедент - човекът с най-малко прочетени книги в Историята на политическите лидери ще е причина национален празник у нас да е Денят на книжовността.
Историята е к¥рва, тя си прави такива шеги често с народите.
Еднокнижният, (така го наричаше Нойзи) ще е причина да празнуваме на 24 май книжовен национален празник на празниците. Ще отбелязваме колко сме умни и духовни, а не как сме се борили за свободата си.

Точно работа за Борисов.
Борисов може да спре това. Ще направи услуга на себе си и на Историята. 

Скъпи читатели - не забравяйте Борисов - покрай пуделите от Козяк вие съвсем забравихте кой държи ножа, кой хляба, кой книгата и кой националните празници. Борисов ги държи.

Господин Борисов, без докачение - ако спрете гаврата - Историята ще ви прости това, че Вашата природна интелигентност е неподплатена с теоретични знания. 
А Гаврата е: за трети път в нашия живот под конюнктурен натиск да си сменяме националния празник.
Помогнете, гусин Борисов, логиката трябва да възтържествува. И тя е, че Вие не сте подходящ да направите 24 май национален празник. Без докачение!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.