Байдън поздрави назначението на Риши Сунак, наричайки го Рашид Санук...(ВИДЕО))

Байдън поздрави назначението на Риши Сунак, наричайки го Рашид Санук...(ВИДЕО))
26-10-2022г.
0
Дахер Ламот

Всеки път, когато Байдън излезе да говори, имам чувството, че живеем във филм с Лесли Нилсен.  Байдън поздрави назначението на Риши Сунак, наричайки го Рашид Санук...
Риши е индус, а Рашид е мюсюлманско име. Просто гениално. Това е равносилно да наречеш Соломон Паси - Сюлейман Фес. 
Да ви призная честно, не виждам защо се вдига толкова много шум за Риши. Това дали ще сложат Джон, Питър-Аликзандър, Риши, Садик или просто еднокрак кривоглед орангутан за премиер няма голямо значение в днешно време. Лидерите изчезнаха отдавна, сега се издигат послушни, меркантилни, зависими, слабохарактерни пародии на лидери. 
Кметът на Лондон е пакистанец, а премиерът е индиец. Лично аз предпочитам Айшуария  Рай да бяха сложили за кралица на Великобритания, вместо тия два тутманика, но не живеем в перфектен свят.  
Африканците се хвалят, че майката на Риши е родена в Танзания, а баща му в Кения. Най-младият премиер в историята на  страната, на 42 години, достатъчно хитър да се ожени за дъщерята на индийски магнат и така да стане мултимилионер наготово, а после мазно да сервилничи на елитите и да казва това, което трябва. Перфектният мазен политик на модерното време.
Вече имам чувството, че живеем в сериала "Новият политик".

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.