Байдън вече не може да говори публично

Байдън вече не може да говори публично
07-11-2022г.
0
Велимил Георгиев

От САЩ.....
Мозъкът на Байдън е започнал да се разлага!
/"Amerocan Thinker", САЩ/
Байдън говори невъобразими глупости по време на изявленията си на живо, пише AT. Последните речи на американския президент показаха, че мозъкът му се разрушава, въпреки че тялото продължава да живее. Време е да изпратим Байдън на почивка!
Последните няколко дни показаха, че мозъкът на Байдън се разлага, въпреки че тялото му продължава да живее. По време на изявленията си на живо той лъже директно в микрофона, измисля събития от собствения си живот и бълва невъобразими глупости. 
Междувременно Белият дом туитна толкова гнусен пост за икономическата ситуация, че  благодарение на политиката на новия собственик на социалната мрежа, Илън Мъск, администрацията е трябвало набързо да го изтрие.
Байдън вече не може да говори публично. По-долу е даден списък с аргументи в полза на необходимостта от използване на 25-та поправка на конституцията на САЩ.
1. Байдън забрави, че Деби Васерман Шулц винаги е била в Камарата на представителите, а не в Сената: 
"Нямам по-истински приятел в Сената на Съединените щати.“
2. Байдън призна, че инфлацията, /която също той провокира/ е просто катастрофална: 
"Това наричам инфлация. Краят на месеца. Какво ви остана? Не ви останаха пари. Това е инфлация. Какво … Вие какво … Неща, от които се нуждаете. Вдига ли се цената им? Вдига се."
Цинично, иронично...или просто "деменционно"?
3. Байдън излъга, когато заяви, че политиките му намаляват дефицита.
"Това е факт“, каза той.
Но дори CNN призна, че това не е така. Дори CNN и "The Washington Post" заявиха, че политиката му е довела до увеличаване на прогнозите за дефицит.
4. Байдън обърка войната в Ирак с конфликта в Украйна и каза /отново/, че синът му Бо, който почина на американска земя след заболяване, е починал в Ирак:
"Те говорят за инфлация. Сега инфлацията е глобален проблем поради войната в Ирак, моля за извинение, конфликтът в Украйна. Спомних си за Ирак, защото синът ми загина там."
5. Говорейки в окръг Маями-Дейд, Байдън каза, че е учил в университета на Делауеър, който исторически е бил чернокож колеж. Това не е вярно. Всъщност той е учил в университета в Делауеър.
6. Байдън се обърка, когато говореше за 21-ви век или беше 20-ти век?
"През 20 век, през 21 век, когато започнаха 20-те … От 20 век до втората четвърт на 21 век … През 20-те, 30-те, 40-те, 50-те?"
7. Байдън не успя да произнесе думата "инфраструктура", вместо което се получи някакво безсмислено мърморене:
"Четири години обещаваше "инфра.....", /не се чува/. Това се превърна се в шега!"
Лъжи, заблуди, непоследователност, всичко можете да открието в изявленията му.
Но, за щастие на Байдън, New York Times го подкрепи, отбелязвайки, че президентът може да бъде обвинен само в епизодична „вербална непохватност“.
"Когато Байдън казва обективно недостоверни неща, това не е лъжа, това е просто вербална несръчност“, се казва в една от статиите на изданието.
В "Портрета на Дориан Грей'', Оскар Уайлд изобразява абсолютно порочен човек, който въпреки това успява да изглежда млад, процъфтяващ, добродетелен и привлекателен. Тайната на този човек беше неговият портрет, който той криеше на тавана и който отразяваше всички признаци на възрастта, злата природа и покварата.
Винаги съм се чудил дали някъде в таваните на университета в Делауеър има портрет на младия и само умерено глупав и порочен Джо Байдън."
P.S. Казвам това, защото един разлагащ се, некомпетентен и корумпиран до мозъка на костите си Байдън ни гледа директно от нашите екрани  и води страната ни, както и останалите страни, към нещо, което е много по-дълбоко, от пропаст!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.