Добрите са мигрантите и европейските либерали, които им подават ръка. Лоши са "обикновените хора"

Добрите са мигрантите и европейските либерали, които им подават ръка. Лоши са
08-11-2022г.
0
Кристиян Шкварек

Днес на границата с Турция, близо до Елхово, беше застрелян български граничар. Мир на праха му. 
Ситуацията с границата излиза извън контрол. Хиляди я прекосяват. Тези хора се изсипват в Ихтиман за разпределение и после много от тях към София. Тук в София масово биват употребявани като дилъри, а една определена част от града вече се превръща в тяхно гето. Стигна се до там да застрелят наш граничар. 
Междувременно, една определена част от българското общество се скъсва да брани мигрантите и миграцията като цяло, да громи "шовинизма" на обикновения българин, обикновения европеец и обикновения американец. Пускат се статии по Дойче Веле и патетични истории в Свободна Европа. 
Стига се до там да се правят филми, за които плащаме ние. 
600,000 лв бяха дадени от Националния филмов център за една от най-скъпите родни прожекции в последните години. Филмът се казва "Страх" и историята му е проста: един от многото невинни, добри, неразбрани нелегални мигранти минава границата, озовава се в българско село. Цялото население на селото се състои от зли хора, дълбоки расисти, почти роден Ку Клукс Клан, които искат да му посегнат. Но една българка го защитава. 
Простичка, патетична либерална фантазия, в която е ясно кой е добрият и кой - лошият. Добрите са мигрантите и европейските либерали, които им подават ръка. Лоши са "обикновените хора", мнозинството българи, които са против нелегалната миграция и искат да я спрат. 
Днес един такъв обикновен българин беше застрелян на същата тази пробита граница, докато изпълнява дълга си.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.