Костадинов: Защо не пуснем отново 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй"...

Костадинов: Защо не пуснем отново 3 и 4 блок на АЕЦ
12-09-2023г.
0
Лентата

Понеже все повече хора ме питат защо, на фона на очертаващата се зловеща енергийна криза в страната ни, не пуснем отново 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй", се налага да отговоря нагледно на всички. 

Уважаеми сънародници, когато 1, 2, 3 и 4 блок на нашата атомна централа бяха затворени по заповед на Европейския съюз, веднага след товя последва и втора заповед от Брюксел - цялото оборудване да бъде нарязано за скрап. За скрап!!! 

Разбира се родните мошеници все пак са успели да врътнат някоя и друга далавера, продавайки някои елементи от оборудването на Чехия, но като цяло огромната част от здравите и прекрасно работещи реактори беше нарязана за старо желязо. Оборудване за стотици милиони, да не кажа и няколко милиарда дори, беше нарязано, за да се изкарат от него няколко милиона. 

Причината - за да не може един ден, когато България отново започне да се управлява от българи, пак да пуснем блоковете. Разбирате ли какво национално предателство беше извършено с влизането на страната ни в ЕС?

А снимките са достатъчно красноречиви. На тях е една и съща машинна зала на един от затворените реактори, ако не се лъжа на 4-ти блок, само че преди и след нарязването на оборудването....
Ето защо за националните предатели трябва да има възмездие. И ще има!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.