Петъчен обзор

Петъчен обзор
07-04-2023г.
0
Владимир Тупавичаров

Прекрасен зимен петък през април. Какъвто ще да е, но да е петък.  

Събитията се случват със скоростта на бързината, та каквото успея.

В Киев пословицата "Вържи попа да е мирно селото" я разбраха съвсем буквално и вързаха предстоятеля на Киево - Печорската лавра, дори електронна гривна му сложиха. Викам си Папата ще се застъпи за колегата си, нищо че е от друга конфесия. Вместо това той се отплесна за ползата от онанизма. Един вид, любовта е нещо красиво, независимо между какви индивиди, но чекията оформя характера. Стори ми се голяма простотия, но човекът е давал обет за безбрачие и може да му се има доверие по тия въпроси.

Отметнахме и тия избори. Обикновено всички побеждават, сега всички са недоволни. Буци и Кире почти на фотофиниш. Тиквата първи, ама недостатъчно. "Простото" с голяма клизма без вазелин /вазелинът трябва да се заслужи/ - втори. Костадинов въпреки напъните на всички медии изпревари ДПС. Палячовците на Слави влязоха без да участват. Корнела почна да говори, като видински гамен. Това е положението, от село можеш да избегаш, село от тебе - никога. Но точно аз да и́ се смея, е нагличко.
Едно време, като се родил Симеон Втори на всички ученици добавили по една единица към оценките. Така някои преминали в горното отделение със седми́ца, а други вързали терца, та просто преминали. Като гледам резултатите на НДСВ, само тия дето са останали живи до днес са гласували за величеството.
Сега вероятно Тиквата ще го ашладисат с либералите и заедно ще ни пускат по парапета, а ако там някъде стърчи пирон, всички ще си сменим пола. Сърдечно благодаря, слънчица! Аз съм ретросексуален и не смятам да си причинявам  членовредителство, а вие - както ви глава научи.
Да не забравя да благодаря на Емили Тротинетката. По - силна антипропаганда на гей обществото не съм гледал. Заедно с други две отрепки хванали едно психически ощетено дете и си упражнявали остроумието. Както казваше баба, толко да са живи, колко са остроумни, но вкараха някакво НПО в оправдателен режим. Отлично Емили! Направи сериал и третата ти цица е от мен.

Либералното политбюро на САЩ - Дедо, Нанси Пелоси и Хилъри Клинтън заедно имат повече години от държавата и май са решили да не допускат да ги надживее. Вкараха се в такива филми, че Холивуд съвсем западна.
 За една бройка да опандизят Тръмп. Цел ден висех пред телевизора, викам си ще го видя с остриган алаброс, с часовниците на ръцете, но нищо подобно, само му взеха отпечатъци. Нема вече секс "фул контакт", що бръкне ли некъде с пръстчетата ... ако нещо не му е ясно, да пита Папата!
По предявените 32 обвинения Дони може да получи 136 години затвор, ще излезе загорял цепеняк на 212 години, направо ще ѝ разкъса памперсите на Мелания.

Дедо заяви пред журналисти, че транс джендърите са душата на американското общество. Уважавам! То си е тяхна, американска работа да харесват кетчуп, комикси и транс хора. Немците харесват наденички, бира и трътлести моми, англичаните риба, чипс и жени като пистови камили. Ама що трябва да ни тикат тия неща силом? Насила можеш да вземеш от човека, насила не можеш да му дадеш.
Президентката на Тайван посети САЩ. Едно такова, отровно женче, страшно ми заприлича на някого. И изведнъж ми светна - съща Меглена Кунева, просто като две капки оцет. Много ми се ще да предупредя тайванците - пазете си ядрените централи! Щото нас една такава ни направи разокави, така по кюстендилско викат на разногледите.

 Французите продължават да беснеят. Превзети банки, разбити заведения, включително любимия ресторант на Макрон. Горкия, представих си как се прибира от Китай, където всички ресторанти са китайски, а нема къде да апне една лучена супа, или фазан с трюфели, или каквото там ядат жабарите. Ей, верно бе, едни жабешки бутчета не може да апне! Море да ми апне ... нема да довършвам, ще дам жокер: в Северозапада никога не питаш "къде да седна", "какво да ям" и "това къде да го сложа", щото отговорът е един и същ. Тоя дали ще посегне на Урсула, или му е твърде млада? А и Дедо на инструктажа му е поръчал: Да си слушаш гинеколожката!

Па що приказки изприказва Емануел /ама хитро са се сетили техните, името е подходящо и за двата пола/, дрънкаше като гол кокал в тенджера. И като казах "тенджера" се сетих за един банкер. Преди мислех, че няма глупав арменец, тоя с едно изречение ми промени мирогледа. С него ставаме четирима тия, дето сме на всяка манджа мерудия. Той, един математик, един метеоролог и аз. Генчо, Пенчо, Атанас и аз, пеехме като деца. Аз поне съм безплатен /затова и качеството е такова/ и не обикалям телевизиите.

 Некрасива история се получава с фон Дер Лайен в Китай. Си Дзинпин я третира като антураж на Макрон, ама поне и́ дават столче да седне, че Ердоган я държа диван чапраз едно време. И по едни безкрайни стълби я оставиха да се качва сама, никой не я посрещна. Накрая и́ обеща: Ще се обадя на украинския идиот, когато времето и условията са подходящи. В превод от китайски: мини у петък да ти кажем кога пак да минеш. А като започна да му дава акъл за Тайван, направо и́ каза да не го прави на луд.

Финландия вече е горд член на НАТО. От радост изхвърлиха палавата Сана Марин от поста министър - председател. Оная, пияната танцьорка  с белото ... панталонче. Изхвъриха и друг виден русофоб, Мило Джуканович, премиер на Черна Гора. Българските избори също не са гордост за левите либерали, щото Буци сега е най - големият русофоб, ама въртя кранчето на Турски поток заедно с Путин и Ердоган. И как си ги евеше с 200 не са забаравили нито в Европа, нито в Русия. И той знае, че помнят, затова е заприличал на ошав у муцуната.
 

Руснаците разположиха тактически ядрени ракети в Белорусия, с опция в бъдеще да спрат да са тактични и да докарат стратегически ракети. Полетното време се съкращава толкова, че дори няма да успея да изпия бутилката водка, дето карам за тоя случай в багажника. Обещали сме си с един приятел, ако се случим заедно, да си махнем главите за последно преди да се убедим в силата на атома. И двамат знаем, че няма да стане, па и колко ще изкара бутилка водка в моя багжник.

Обобщено, политиката на левите либерали в световен мащаб силно напомня преместване на гробище - не среща никаква подкрепа отдолу. Което е една прекрасна новина, защото тия са едни откровено безумни копелета. Светът до такава степен не ги ще, че се обединиха дори до скоро непримирими врагове - ислямът с православието, Иран и Саудитска Арабия, а Китай и Русия направо се сгодиха. Което е още една прекрасна новина, защото свят който върти бизнес, не воюва.
Светли празници наближават. Чувам, че агнешкото ще го продават по аптеките и то на блистери. Сърце да е широко, ще му намерим колая. Да има мир, да има любов, да сме здрави да опъваме! Сега по машините, а довечера - наздраве! И кротко с мезетата, пости са.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.