Потресаваща история: Преди - супермодел и актриса, сега бездомник в Ел Ей без зъби...

Потресаваща история: Преди - супермодел и актриса, сега бездомник в Ел Ей без зъби...
04-09-2023г.
0
Лентата

Това е историята на супермодела Лони Уилисън, която преди е била богата, известна и част от “хайлайфа”, а днес живее под небето на Лос Анджелис, ходи като клошар, яде остатъци от кофите и бута пазарна количка, пълна с боклуци.

Как става това?

Предисторията на Лони Уилисън накратко гласи: красив фитнес модел, обичана от медиите и желана от много мъже. През 2012 г. се омъжва за звездата от "Спасители на плажа" Джеръми Джаксън. По-малко от две години по-късно обаче бракът им се разпада, след като двамата преживяват няколко бурни пиянски скандала. 
Двамата се развеждат, а медиите с интерес следят живота им. 

През 2016 г. Лони Уилисън преживява психически срив. Постепенно тя губи работата си като модел, а последното ѝ работно място е като асистентка в център за козметична хирургия в Лос Анджелис. Злоупотребата с алкохол и наркотици и психическата ѝ нестабилност водят до това, че тя банкрутира и губи дома си. Така започва да живее на улицата…

В следващите  години тя изчезва от публичното пространство, но през 2018 г. е забелязана в напълно различен външен вид - къса коса, мръсни дрехи, липсващи зъби и купчина багаж, който мъкне навсякъде със себе си. Днес тя е клошарка, но не иска хората да я съжаляват.

Пред DailyMail.com тя споделя за падението си, разкривайки, че е страдала от психически срив през 2016 г. и е започнала да вярва, че някой изпраща електрически токове в тялото й, които могат да бъдат коригирани само чрез приемане на кристален метамфетамин.

В интервю за X17 Online 40-годишната бивша звезда отново говори за това какво точно е "счупило" живота ѝ: "Бившият ми съпруг. Бракът ми. Поне успях да се разведа. Той нагласи нещата, за да ми причини всичко това." 

Лони твърди, че не може да живее в затворено пространство, защото в продължение на една година всеки ден е била измъчвана с електрошок от неназован от нея човек и вече изобщо не иска да се доближава до електричество. "Заради електричеството, а и защото събирам разни неща, като различни химикали, батерии, жици и всякакви други метални неща, имам чувството, че тялото ми ги филтрира", споделя Уилисън в интервюто. 

В същия разговор Лони споделя, че има много силни болки в стомаха, но не е посещавала лекар. Запитана дали е търсила помощ от социалните служби в Лос Анджелис, Уилисън отговаря: "Никой не може да ми предложи каквото и да е. Няма помощ." Тя признава, че помощ ѝ предлагана, но тя самата никога не е търсила съдействие от никого. Запитана дали е щастлива с живота, който води, Лони Уилисън отговаря: "Има и добри, но има и лоши страни."

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.