Швеция дори не е част от еврозоната, че да ни спира.

Швеция дори не е част от еврозоната, че да ни спира.
22-11-2022г.
0
Тодор Беленски

Съвременният футбол е тотален булшит, казано на правоверния език. Как е възможно да се говори за атакуващ футбол и да свириш засади,когато единствено ръката на футболиста е зад линията? И аржентинците вкарват 4 гола на зелените с*п*ли (тъй де, соколи) от Саудитска Арабия, от които им признават само един. 
Каква е логиката топката да трябва да преминава линията с целия си обем, пък тялото не е нужно да е цялото в засада? Това е еманация на дефанзивния футбол! 
Както и да е. Друго искам да обсъдим извън футболните страсти. Чета тия дни разни абсурди, че Швеция ни била спирала за еврозоната. Как е възможно да се връзвате на подобни неща? Та Швеция дори не е част от еврозоната, че да ни спира. 
Другото, което ми прави впечатление е, че много хора слагат знак за равенство между еврозоната и Шенген, а те нямат нищо общо и не са свързани. 
Но още по-притеснителното от липсата на елементарна проверка, е чакането отново на някакво спасение отвън. Другата опорка е, че понеже не сме спазили критериите, нямало да ни допуснат в еврозоната.
Тоест отново се разчита на някакви външни сили да ни "спасят". Разберете, че никой не ни "спира", а са готови да заобиколят формалните критерии и условия,  само и само да ни набутат в тая еврозона. 
Давате ли си сметка, че цял куп държави вътре в еврозоната не спазват приетите Маастрихтски критерии? Ако някой още счита, че формални правила са в основата на функционирането на тая система, крайно време е да излезе от пубертета, независимо от възрастта си!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.