Сиймур Хърш: Физически невъзможно е Русия да загуби, Зеленски се бави да поиска примирие

Сиймур Хърш: Физически невъзможно е Русия да загуби, Зеленски се бави да поиска примирие
10-06-2023г.
0
Гост-автор

Русия е голяма страна с много повече ресурси. Тя не може да загуби войната. Тя просто не може да загуби. Това няма да се случи. 

Това е физически невъзможно. Факт е, че граничните държави искаха Зеленски да сключи мир, да прекрати огъня и да върне хората. Китай е готов да инвестира значителни средства във възстановяването. И е вероятно Китай да се възползва от него. 

Това беше едно от условията, мисля, че беше едно от обсъжданията, които бяха направени между Си и Путин, когато имаха среща на върха през април. Това не е публично изявление. 

За това ми казаха хора, които са навътре в темата, че са обсъждали възстановяването. Така че не знам защо Зеленски се бави. Той не може да спечели войната. И затова върху него се оказва натиск да прекрати войната. 

Просто е невероятно, че не пишат за това, защото това е история, която противоречи на реториката. Не пишат за нея тук, пишат за нея в Европа и по света, но не пишат за нея тук, защото тя противоречи на политическата реторика, включително на реториката срещу Путин.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.