ТАГАРЕВ И ДОКЛАДИТЕ

ТАГАРЕВ И ДОКЛАДИТЕ
01-09-2023г.
0
Мартин Карбовски

Тагарев поискал от здравния министър Хинков да му докладва кой е докладвал във Фейсбук за неприличното държане на служителя си в Пирогов.

Кой, пита Тагарев, е уронил престижа на министерството?

Питането на Тагарев кой е докладвал за случката в Пирогов е изтекло отново във Фейсбук под формата на фототипно копие. 
Някой е докладвал Тагарев, че е поискал доклад.

Аз питам също така - господин Тагарев, ще поискате ли още един доклад? Поискайте доклад кой е докладвал, че сте поискали доклад?
Вашето питане до Хинков отново е излязло във Фейсбук и сега трябва да питате за него.
Да се направи проверка как и кой е докладвал за питането за уронването на престижа. Как е изтекъл тоя ваш доклад - пак във Фейсбук?
Надявам се, че ме разбирате.

Освен това питайте ме и мене - как така тука аз го коментирам (доклада за докладването за уронването на престижа?)
И забележете, и питайте как си позволява и една Ирини Зикидис да го коментира?
Въобще питайте се защо много хора започнаха да ви докладват във Фейсбук и се опитайте да спрете това докладване - това не просто уронва престижа на Министерството. Това показва каква чудесна работа вършите за нашата родина, въпреки докладите във Фейсбук.
Тия доклади няма как да не са свързани с Кремъл. Те самите хиляди докладващи живеят в Кремъл и оттам уронват, уронват. Каквото питате вие - и те веднага го докладват във фейсбук, за да се уронва.
Докога така?!

За Зикидис съм сигурен къде живее и трябва да се докладва в обратна посока за нея. И за мене трябва да се докладва, затова аз сам се докладвам. Имам списък на докладчици във Фейсбук, за който списък донасям - всички те се забавляват във Фейсбук, докато Кремъл им плаща, което вие знаете много добре от собствените си доклади.
Ми вие сте министър, трябва да получите отговор на всички свои въпроси.

Само на моите въпроси няма да има отговор.

Аз цял живот питам - като стане някаква лайняна случка и никой не пита каква е тая лайняна случка, а всички питат - кой смее да разказва случки въобще? Как си позволява това?!
Историята на моя живот. История на журналистиката в България - стане нещо и веднага органите питат - кой го пусна това? 
У нас информацията е като трипер - като дойде триперът в един квартал всички търсят коя булка го е пуснала, вместо да се саморазследват и самоуволнят за нерегламентирани контакти с чужди булки.
Така всички имаме трипер в квартала, но само една булка страда.

И друго питане имам, но не настоявам много да ми се докладва. 

Питането е как този млад човек от Рибново става съветник на министъра (на отбраната), какво е учил и какво точно ви съветва. Дано изтече негов доклад във Фейсбук как ви съветва - защото може да се появят съмнения, че не ви съветва, а ви докладва вместо да ви съветва. Въобще трябва да признаете господин министър - у нас всички работят “докладване”, как се издържат с това - не знам.
Докладването нито се пие, нито се яде, но всички това  правят у нас, огледайте се. Никой не работи, само се докладват.

Притеснително е също, че трябва да ви докладвам, тоя съветник не е украинец, и дори не е женен за украинка. Но вече не смея да питам, защото ще ме докладват, макар че аз вече сам се докладвах по-горе. Което ви моля да вземете предвид в бъдещи доклади по-нагоре.
Ваш Карбовски

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.