Това вече граничи с пълната простащина

Това вече граничи с пълната простащина
13-05-2023г.
0
адв. Петър Николов

Btv, Цитиридис: 
“Толерантни сме към мъжете, убиващи жените си.” 

Това вече граничи с пълната простащина, която се бълва по цял ден и като мантра се повтаря до припадък. Къде я видяхте тази толерантност!? Убийството е престъпление в Наказателния кодекс, за което се предвижда и доживотен затвор. 

Отделно от това смятам да подам жалба в Комисията за защита от дискриминация, тъй като ми омръзна по цял ден да слушам как мъжът по презумпция е насилник и убиец и друг вид домашно насилие и престъпления няма. 

Разбирам, че сте взели едни пари, за да прокарате чрез Закона за защита от домашно насилие бързото и лесното отнемане на деца от майките им, така както вземате пари да рекламирате хазарт и бързи кредити. 

Отнетите с ваша помощ деца - това ще са бъдещите домашни насилници, но на Вас това няма как да ви е ясно, тъй като и грам не разбирате от това, за което говорите по цял ден като хамави. 

Жертвите на вашите реклами са много повече, отколкото тези при домашното насилие. Да ви го обясня просто, тъй като се занимавам с домашното насилие и кредитите ежедневно. 

Хиляди млади хора се пристрастяват към хазарта и тегленето на кредити благодарение на нещастното си детство и вашите платени реклами, оттам лесно минават на наркотици, алкохолни и други зависимости, а после извършват най-различни престъпления, включително и убийства и стигат до затвора. 

И така извършват домашното насилие срещу, което се "борите". Така че като започвате да риете Авгиевите обори започнете първо да ринете от себе си. 

Светът би бил много по-добър без вас в този ви вид. Освен това юристчетата ви, произведени в оранжерията на НБУ, няма как да знаят, че броят на наказанията няма да намали правонарушенията, има доста изследвания по въпроса от 19-ти век до ден днешен. 

Казаното се отнася и за Нова Тв и всички онези платени агенти и лобисти (собственици на НПО-та, техните адвокати, платени певци, актьори, риалити звезди и т.н. "За каузата"), които по цял ден говорят, но не разбират какво казват или се правят на ударени. А в тях бият, пият и т.н. 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.