ЖИВОТЪТ МИ КАТО ПРОФИЛАКТИКА

ЖИВОТЪТ МИ КАТО ПРОФИЛАКТИКА
24-02-2024г.
0
Гост-автор

В България има технологичен заговор срещу българите. Нарича се профилактика.

Помня профилактиката на топлата вода. Един месец половин София нямаше топла вода. Казваха - от социализма е. Технологиите вървяха, някои казват, че са кацнали на Луната, други изобретиха виаграта, но у нас нямаше вода около два месеца в годината. Като я спрат за кратко - наричаха го авария. Като е за дълго - профилактика. Не беше от социализма.

В армията отидох преди демокрацията. Там като ме виждаха и профилактично ме вкарваха в ареста. Един път, защото нямало кой да натовари боклука, много пъти ей така, да си знаеш мястото. 
Профилактично биеха в милицията през соца, после в демокрацията пак биеха профилактично - защото през 1996-та комунистите не искаха да падат, а през 2020-та биеха, защото евроатлантиците не искаха да си ходят, а на тяхно място да дойдат още по-големи евроатлантици.
Технологиите цъфтяха, в Китай вече има автономни автобусни линии, пак кацнаха някакви хора на Луната, така казаха тия дни.

Профилактиката на ТЕЦ продължава, полицията бие като милиция, а всеки път като се скапе банкирането на банка ОББ, KBC, Raifaizen - пак викат, че е профилактика. Няма банка с дни, профилактика на електрониката, иди на гише, но не на това гише, то е в друг клон, една банка сме, ама сме три банки на различни места.
През цялото това време вървеше профилактика на единия тунел на Витиня, после на другата тръба. Понякога за ден два нямаше профилактика на тунела, после падаше лампа, убиваше по една жена - и пак профилактика.
Седи българинът и си мисли, мамавидайба профилактична - плащам ли банкови такси, плащам ли вода, плащам ли заплата на милицията, плащам ли на Агенция Пътна Инфраструктура, плащам ли на правителства и телевизии - плащам. Те ме държат в профилактика. Един път в тоя живот не ми се случи да няма профилактика и нещата за месец да са наред.
И си вика българинът, и аз ще мина в профилактика - ни ше ви раждам деца, ни ше ви работя тука, ни ше ви гласувам. Отивам някъде, където токът не спира и профилактиката е само в медицината. Хората на Марс дронове пращат - у нас топла вода няма, а банкирането на ОББ и на Булсатком каналаите все в профилактика.
Роботи да бяхме, по-рядко щяхме да сме в профилактика, ай сиктир.

Автор: Бакуган Слово

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.