Голямата илюзия - "културна автономия"

Голямата илюзия -
27-03-2023г.
0
Тихомир Чергов

Неколкратно съм казвал, че всички либерални извращения, които се налагат на Запад, ще дойдат и тук с десетина години закъснение. Признавам си, че съм грешал. Времевият прозорец не е десет години, много по-къс е…

Две новини от уикенда - първата, че Министерството на културата финансирало драг пърформънси (евфемизъм за траввеститски еротични танци). Разбира се, тук няма нищо случайно и "спонтанно" - нито траверсите случайно са се организирали и са сетили да кандидатстват за фиансиране, нито одобряващият кандидатурите в министерството просто е погледнал ѝ е казал: "Я, драг шоу, веднага даваме 100 бона държавни пари". 

Имало е преди това обаждане с инструкции от Американското посолство или от някои посредник на посолството, където са обяснили учтиво на хората в министерството, че трябва да финансират конкретния "проект".
Въпрос само на няколко години е да достигнем нашите западни партньори, където драг шоутата вече се провеждат в училища и детски градини.

А пък на консервативна конференция за семейните ценности в София се появила група организирани протестиращи (очевидно срещу семейните ценности). 

За първи път нещо такова се случва в България, но тенденцията е ясна. 

В Щатите на всяка такава конферениця за семейни ценности, на всяка лекция или гостуване в университет на консерватиен интелектуалец или лектор, се събират огромна и добре организирана тълпа от лумпени, която да саботира мероприятието, включително с насилие. Скоро и в България.
***
Голяма делюзия, или нека да използваме българската дума - самозаблуда, е, че ние може да сме геополитически съюзници, подчинени и интегрирани с либералния запад, но да имаме "културна автономия". 

Да ни се спестят либералните извращения или поне да ни се дават в по-малки дози, защото сме консервативен народ. Американците и британците само преди няколко десетилетия са били в пъти по-консервативни и религиозни нации от българската, а виждате в момента какво се случва там. 
Никакъв шанс няма и нас да ни подмине, докато сме част от структурите на колективния Запад в сегашния му вид. Аз заради това съм "путинофил" и "шиджинфил". Защото не вярвам в това, че "от два пъти не се става п.д.р*с". И не вярвам в това, че ако "ти вкарат само главичката", пак не се става п.д.р*с. Така, че няма вариант да слугуваш политически, икономически и институционално на либералния хегемон, но да ти позволят да имаш културна автономия и да не ти наложат извращенията си, наричани "ценности". 
Заради това съм "путинофил" и "шиджинфил" - защото съм реалист и нямам илюзии. Глобалната либерална хегемония трябва да бъде разрушена и победена категорично. Заедно с финансовата ѝ система и с доларовия монопол. В един многополюсен свят либералните извращения нямат никакъв шанс, те губят смисъла и функцията си и ще започнат да бъдат изчиствани и ликвидирани отвътре, от самите западни елити.
А ако НАТО все пак победи, да се готвим за смяната на полове на деца в детската градина, ЛГБТ знамената на входа на всички държавни институции, дайвърсити квотите, гей порно книжките в училищата и всички други екстри.
Затова - Ахмат - сила, Русия - мощ, Китай - победа!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.