Същата ЛГБТ общност, която в момента се прави на жертва, всъщност обожава да сипе агресия, помия и омраза по другите

Същата ЛГБТ общност, която в момента се прави на жертва, всъщност обожава да сипе агресия, помия и омраза по другите
13-09-2023г.
0
Кристиян Шкварек

ЛГБТ организации съдят Милена Славова за "насаждане на омраза", понеже е изказала мнение срещу тях. 
Малко перспектива: 
Същата ЛГБТ общност, която в момента се прави на жертва, всъщност обожава да сипе агресия, помия и омраза по другите. 

Преди две години, в София, на 10 Октомври 2021, същите хора извършиха ритуал на сцена, при който късат и режат снимки на своите политически врагове, намазвайки ги с червена боя под звуците на песен, призоваваща към убийство. Сред "0бeзглaBeнитe" сме генерал Христов Луков и....аз.  

Мястото е "Koncept Space" в центъра на София. Събитието се наричало "Queer въртележка". Млада жена, облечена като мъж, вади снимки на хора една по една и ги къса, мачка, "0безглавява" или пробожда с нож под виковете на тълпата. Първата снимка е на героят от войните за Обединение генерал Христо Луков. Веднага след него следвам аз. Младата жена вади нож, с който прави знaк пpез гъpл0 преди да разкъса моята снимка и да я намаже с червена боя. Публиката, състояща се от видни представители на ЛГБТ движението реагира най-бурно именно на моята образна, публична екзекуция. 

Споделих видеото още тогава и уверих въпросните изпълнители и организатори, че не възнамерявам да ги съдя. Това са методите на слабите хора, на доносниците, на онези в класната стая, които те обаждаха на госпожата. Тоест - техните методи. 

Вместо това ме мотивират още по-силно да се занимавам с Шествието за Семейството и с публичната си дейност срещу идеологията им. Така от няколко стотин души през същата 2021-ва, тази година на шествието достигнахме над 6000.

Та, перспектива. Такава е разликата между нас и вас. Когато вие сипете омраза и агресия срещу нас, ние не ви съдим, не ревем като ощипани и не ви "обаждаме на госпожата". Затягаме ръкави и се мотивираме да посрещнем вас и вашата идеология на терена на обществения дебат. 

Вие сипете отвратителна помия и мразите противниците си, но лягате по корем да ревете какви сте жертви при всеки удобен момент. 

Не сте жертви, не сте добрички, не сте безобидни - знаете много добре колко силно мразите и на каква агресия сте способни, стига да е при закрити врата, зад гърба на човек или зад компютърния екран.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.