ПАРТИЯ ПРИШЕЛЕЦ

ПАРТИЯ ПРИШЕЛЕЦ
03-08-2023г.
0
Мартин Карбовски

Мисля си, чудесната българска дума “пришелец” щеше да се загуби в тия модерни времена, но Ридли Скот и неговият филм я спасиха.

У нас има една партия пришелец, която се храни с насилие. И от насилие се закрепва сякаш все по-добре за гостоприемника си.

ППДБ се роди някак зад колоните на Дондуков, където татуирани полицаи набиха момичето с потника.

Има съвпадение между татуирния насилник и пола на жертвата - сега и тогава. Но това роди “промяна”, роди “продължение” и всички се радвахме като екипажа на сержант Рипли (Сигърни Уивър) сякаш новата партия щеше да ни донесе бонуси към космическата мисия.

Самият Пришелец се роди първо от корема на мъж, член на екипажа. Това може да го припишем на Президента - много хора смятат, че ПП са негова креатура и той носи вина. Но дори и Президентът да беше използван като гостоприемник, не забравяйте че ПП още оттогава се броят за паразит.

Казах, че Пришелеца се храни с насилие и след битото момиче зад колоните, насилена беше Конституцията, за да имаме такова чудовище на нашия демократичен кораб. В основата си Пришелецът във филма търси да се размножава чрез човешки тела. Може да се каже, че Пришелецът изяде Мая Манолова, после изяде ИТН, глътна Корнелия и я изплю, после се опита да завлече Борисов в тъмния си ъгъл, за да го оплете в някаква коалиция. После се опита да преглътне Пеевски, преглътна го, но нашият филм не е като американския и сега Пеевски, макар и глътнат успява да ги командори отвътре. 
Един ден Пеевски ще обърка всички филми на Ридли Скот, защото ще разкъса отвътре корема на Партията Пришелец и ще си покаже зъбите, знаете я сцената.

Думата ми беше, че електоралната тежест на Пришелеца зависи от насилие - след момичето при колоните на министерския съвет, в момента насилието от Стара Загора отново напомпа челюстите на Пришелеца.

Не знам колко справедлост е получило момичето бито зад колоните от татуираната полиция (и снимано от нея).
Но истината е, че когато си паразит ти се разбираш идеално с другите паразити и заедно смучете чрез насилие от истинския гостоприемник - хората и държавата. А хората у нас явно обичат да ги смучат пришълци. Поощряват ги с плакати.

Ако Ридли Скот правеше по нашенски тертип своя филм, един Пришелец щеше да дойде да се разбере със стария Пришелец, който пък щеше да го запознае с Пришелеца за права и свободи и всичко това за сметка на нашия разбрицан космически демократичен екипаж.

В тази ситуация е пълен абсурд и потрес, че простестът срещу насилието беше срещу насилието по принцип , а не срещу хората, които не правят съдебна реформа (ДБ например), срещу хората, които пребиваха зад колоните (ГЕРБ например) и хората, които са гръбнакът на статуквото (ДПС например). Явно не разбираме, че Пришелецът вече си направи коалиция и се опитва да ни изяде. 
А ние го подкрепяме - въпреки че осъзнаваме ясно, че живеем във филм на ужасите.
Не знам как стана това, честно.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.